Apua ja tukea elämään

   Kun kaipaat kuuntelijaa

   kun haluat keskustella

   kun olet umpikujassa

   kun mikään ei tunnu miltään

   kun kaikki kaatuu päälle

   kun olet aivan yksin

 

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet, taloudelliset ongelmat tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijän puoleen.

 

KOTIKÄYNNIT

Vierailut kodeissa kuuluvat seurakunnan elämään. Kotikäynneille voi pyytää pappia tai diakoniatyöntekijää. Kotikäynneillä kohdataan erityisesti niitä ihmisiä, jotka eivät pääse seurakunnan yhteisiin tilaisuuksiin tai haluavat henkilökohtaista keskustelutukea.

 

EHTOOLLINEN KOTIIN

Mikäli ehtoolliselle tuleminen on vaikeaa, voit pyytää kotiehtoollista. Tilaisuudessa voi olla myös muita läheisiä yhdessä sovittavalla tavalla.

 

ESIRUKOUSPYYNTÖ

Jos haluat pyytää seurakunnan esirukousta, voit tehdä sen tästä...

Mainitse pyynnössäsi myös, haluatko pyynnön puolesta rukoiltavan seurakunnan jumalanpalveluksessa.

 

KOHTAAMISPAIKKA

Tiistaisin klo 13-15 on kohtaamispaikka Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty). Voit tulla juomaan kupin kahvia, tapaamaan tuttuja, tutustumaan ihmisiin tai vain olemaan. Pientä ohjelmaa. Kahvi on maksuton. Ensimmäinen kohtaamispaikka 9.1.2018.

 

DIAKONIAPIIRI

Keskiviikkoisin klo 17-20 Sopukassa (alkaa viikolla 6). Tehdään yhdessä käsitöitä ja askarrellaan diakoniatyön hyväksi. Kahvitarjoilu.

DIAKONIARUOKAILU

Tiistaisin klo 12.30 on diakoniaruokailu seurakuntatalossa. Aterian hinta on 3€, sisältää pääruuan ja jälkiruuan. Alkaa 9.1.2018.

 

LEIPÄ- JA EU-RUOKAJAKELU

Joka toinen keskiviikko (parittomat viikot) on klo 13-15 leipäjakelu Sopukassa (Koulutie 5, torin puoleinen pääty). Vuoden 2018 ensimmäinen jakopäivä on 17.1. Kerran kuussa jaetaan EU-elintarvikkeita leivänjaon yhteydessä, alkaen 14.2.-18. 

 

NUORIA DIAKONIAN KESÄTEHTÄVIIN

Vuosittain on joitakin nuoria toiminut diakonisissa tehtävissä seurakunnassa esim. ikäihmisten apuna.

Jos sinua kiinnostaa hakea tällaseen tehtävään, voit tulostaa hakulomakkeen, täyttää sen ja palauttaa sen diakoniatyöntekijälle.

Lomakkeen löydät tästä ...