Jokioisten seurakunta

Jokioisten seurakunnan toiminta järjestyy aktiivisten seurakuntalaisten ja eri alojen työntekijöiden vuorovaikutuksessa, selkärankana säännöllinen toiminta, lihaksina tapahtumien kirjo. Seurakunta kerää liepeisiinsä satunnaisia kävijöitä kuin myös pitkäaikaisesti sitoutuneita.

Meitä seurakuntalaisia on reilut neljä ja puoli tuhatta, enemmän kuin neljä viidestä vastaantulijasta. Perheiden, lasten ja eläkeläisten kokoontumiset lienevät suosituimpia, mutta kuorotoiminta ja nuorten toiminta kokoaa myös lukuisia innokkaita. Kaikenikäisiä kutsutaan jumalanpalvelukseenkin. Tule ja tutustu!

Jokioinen kuului Tammelan seurakuntaan ja täällä oli seurakunnallista toimintaa jo ennen oman kirkon rakentamista vuonna 1631. Kappeliseurakuntana Jokioinen toimi vuonna 1902 toteutuneeseen itsenäistymiseensä saakka.

Jokioisten seurakunnan ja kirkon historiasta voit lukea tarkemmin tästä ...

Kuva: Kalle Saastamoinen