Jeesuksen sana siitä että jokainen etsivä löytää ja että kolkuttavalle avataan, rohkaisee etsijää.

Etsiminen ja selvittäminen vaatii myös itseltä panostusta. Kaikki ei tipahda syliin valmiina.

Lopulta ei ole kyse meidän etsimisestämme vaan siitä että Kristus etsii eksyneitä...

Armo riittää ... Kristus tarjoaa toivon ... ja ilon ...

Alfa

Syksyllä alkanut, vuoden 2016 puolelle jatkunut Alfa-kurssi on tuhti kristinuskon peruspaketti kyselijälle, kyseenalaistajalle, etsijälle - niin, jokaiselle meistä. Seuraavan kurssin ajankohta on auki.

Ilosanomapiiri

Seurakunnassamme on kokoonnuttu Raamatun Sanan ja selityksen, omakohtaisen oivalluksen äärelle Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-materiaalin pohjalta. Seuraa ilmoittelua piirin seuraavista kokoontumisista.

Raamattu- ja rukouspiirit

Usein silloin kun ei ole muuta erityistä, polkaistaan käyntiin piiri Raamatun sanan ja rukouksen äärelle. Seuraa kirkollisista päivän tilanne!

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Pappi, seurakuntapastori
(03) 4240 100 vaihde arkísin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Vapaapäivät maanantai ja tiistai.

Ota rohkeasti hihasta kiinni, soita, laita tekstiviestiä tai s-postia. Olen pappina seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa!