Jeesuksen sana siitä että jokainen etsivä löytää ja että kolkuttavalle avataan, rohkaisee etsijää.

Etsiminen ja selvittäminen vaatii myös itseltä panostusta. Kaikki ei tipahda syliin valmiina.

Lopulta ei ole kyse meidän etsimisestämme vaan siitä että Kristus etsii eksyneitä...

Armo riittää ... Kristus tarjoaa toivon ... ja ilon ...

Alfa

Syksyllä alkanut, vuoden 2016 puolelle jatkunut Alfa-kurssi on tuhti kristinuskon peruspaketti kyselijälle, kyseenalaistajalle, etsijälle - niin, jokaiselle meistä. Seuraavan kurssin ajankohta on auki.

Ilosanomapiiri

Seurakunnassamme on kokoonnuttu Raamatun Sanan ja selityksen, omakohtaisen oivalluksen äärelle Mailis Janatuisen Ilosanomapiiri-materiaalin pohjalta. Seuraa ilmoittelua piirin seuraavista kokoontumisista.

Raamattu- ja rukouspiirit

Usein silloin kun ei ole muuta erityistä, polkaistaan käyntiin piiri Raamatun sanan ja rukouksen äärelle. Seuraa kirkollisista päivän tilanne!

Jyrki Koivisto
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen