PÄIVÄKERHOT

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kasvatuskumppanuudessa hänen perheensä kanssa. Kerhossa painottuvat lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyyden vaaliminen.

Päiväkerhon ohjelmaan kuuluu alkupiirin hartaushetki, luovaa toimintaa, leikkejä, satuja, laulutuokioita ja arkipäiväisten asioiden opettelua.  Lapsen aktiivisuus ja luovuus ohjaavat kerhon suunnittelua, jossa tärkeimpinä asioina pidämme läsnäoloa ja sen kautta turvallisuuden tunnetta, joka vahvistaa jokaista leikkijää kokonaisen minäkuvan rakentamisessa. Lapsi saa olla lapsi ja ihana oma itsensä sekä oppii samalla asioita omasta uskostaan ja turvallisesta Jumalasta. Kerhoissa ohjaajina toimivat koulutetut lastenohjaajat.

Päiväkerhoryhmät

Päiväkerhoryhmät kokoontuvat Jokioisten seurakuntatalon alakerrassa, osoitteessa Temppelitie 2, 31600 Jokioinen.

• 3-vuotiaiden päiväkerhoryhmät kokoontuvat kerran viikossa kahden tunnin ajan.
  • 4-5-vuotiaiden päiväkerhoryhmät kokoontuvat kaksi kertaa viikossa kolmen tunnin ajan.

Tällä hetkellä 3-vuotiaiden ryhmiä on yksi ja 4-5-vuotiaiden ryhmiä kaksi. Kesken kauden kerhoon otetaan mukaan lapsia jos ryhmässä on tilaa. Kerhopaikkojen tilannetta voit tiedustella Elina Mäntyvaaralta.

Pyhäkoulut

Seurakunnan työntekijät pitävät päiväkerhoissa pyhäkoulua kerran kuukaudessa. Lapset saavat oman pyhäkoulutaulun ja tarrat osallistumisesta. Pyhäkoulu on kerhoaikana tapahtuvaa toimintaa ja samalla seurakunnan työntekijät tulevat tutuiksi lapsille.

Retket

Päiväkerhoryhmät tekevät keväällä retken johonkin alueen lähikohteeseen. Olemme käyneet mm. Luontokeskuksessa, maatiloilla, kirkossa ja elonkierrossa.

ILMOITTAUDU MUKAAN TOIMINTAAN

Syksyllä alkaviin päiväkerhoihin ilmoittaudutaan edellisenä keväänä. Ilmoittautuminen alkaa huhtikuussa ja tehdään sähköpostilla osoitteeseen elina.mantyvaara@evl.fi. Ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite, huoltajien puhelinnumerot ja ryhmätoive.

Syksyn 2017 ryhmät

3-vuotiaat (2014 synt.) Leppäkertut, kerhopäivä keskiviikko, kerhoaika klo 8.45 - 10.45

4-5 vuotiaat (2012 ja 2013 synt.) Ryhmiä on kaksi, kerhopäivät maanantai ja torstai: Joutsenet-ryhmä klo 8.45 - 11.45 ja Karhut-ryhmä klo 12.45 - 15.45.

Tällä hetkellä (22.8.2017) ryhmissä on tilaa. Lisätietoja Elinalta.

Elina Mäntyvaara
vastaava lastenohjaaja