PERHEKERHOT

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittauduta erikseen ja ryhmän kokoonpano voi vaihdella eri kerroilla.

Perhekerho on lapsiperheille matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Perhekerho sisältää yhteisen kirkkohetken, erilaista tekemistä tai teemojen käsittelyä sekä yhdessä olemista samassa elämäntilanteessa olevien kanssa.

Avoimet perhekerhot

Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu joka tiistai (30.8 alkaen) klo 9:30 – 11:30 seurakuntatalon yläkerrassa. Ovet aukeavat 9:30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10:00, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri noin 11.15 ja ruokailu klo 11.30. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 euroa. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Tervetuloa mukaan isoon avoimeen perhekerhoon! Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja vaihtuvat seurakunnan työntekijät. Kokoontumispaikan osoite: Jokioisten seurakuntatalon yläkerta, Temppelitie 2, 31600 Jokioinen

Latovainion perhekerho kokoontuu joka perjantai (2.9 alkaen) klo 9:30 – 11:30 rukoushuoneella. Ovet aukeavat 9:30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua. Alkupiiri noin klo 10:00, jonka jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Loppupiiri noin 11.15. Tervetuloa mukaan Latovainion avoimeen perhekerhoon! Ohjaajina Sanni Sipilä ja Heikki Lähdekorpi. Kokoontumispaikan osoite: Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42, 31620 Latovainio 

Isänpäiväaskarteluja

Kirkon varhaiskasvatus (lapsi- ja perhetyö) tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen turvallista kokonaiskehitystä. Toiminnan lähtökohtana on kumppanuus ja yhteistyö perheiden kanssa kasteessa saadun yhteisen opetus- ja kasvatustehtävän mukaisesti.