Pienimpien perhekerho

Pienimpien perhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kerho on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat ensimmäistä kertaa vanhempana.

Pienimpien perhekerho kokoontuu joka kuun 1. perjantai klo 9.30–11.30 srk-talon alakerran kerhotiloissa. Kerhossa ei ole ruokailua, mutta aamulla tarjolla pientä aamupalalla ja kahvia/teetä.

Kerhoon voit tulla vauvan rytmin mukaan. Kerhoilemme lastentahtisesti lattialla leikkien. Vertaistukea vanhemmuuteen samassa elämäntilanteessa olevien kesken.

Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Elina Mettovaara.

Elina Mäntyvaara
vastaava lastenohjaaja
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.