Pienimpien perhekerho

Pienimpien perhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Kerho on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat ensimmäistä kertaa vanhempana.

Pienimpien perhekerho kokoontuu joka kuun 1. perjantai klo 9.30–11.30 srk-talon alakerran kerhotiloissa. Kerhossa ei ole ruokailua, mutta aamulla tarjolla pientä aamupalalla ja kahvia/teetä.

Kerhoon voit tulla vauvan rytmin mukaan. Kerhoilemme lastentahtisesti lattialla leikkien. Vertaistukea vanhemmuuteen samassa elämäntilanteessa olevien kesken.

Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Elina Mettovaara.

Elina Mäntyvaara
vastaava lastenohjaaja
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Jokioisten torilla, S-marketin vieressä

Syyskauden avaus. Seurakunnan toritapahtuma

Seurakunnan perinteinen syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia. Tervetuloa kaikki!

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Perhekerho Latovainion rukoushuoneella

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Ohjaajina Saana Ojala ja Heikki Lähdekorpi.