Latovainion perhekerho

Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone

Latovainion omaan avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

Kokoonnumme joka perjantai klo 9.30–11.30 rukoushuoneella. Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua. Alkupiiri klo 10, jonka jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Loppupiiri 11.15. Ohjaajana Paula Summanen.

Jokioisten torilla, S-marketin vieressä

Syyskauden avaus. Seurakunnan toritapahtuma

Seurakunnan perinteinen syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia. Tervetuloa kaikki!

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Perhekerho Latovainion rukoushuoneella

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Ohjaajina Saana Ojala ja Heikki Lähdekorpi.