Latovainion perhekerho

Latovainion perhekerho

Latovainion rukoushuone

Latovainion omaan avoimeen perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

Kokoonnumme joka perjantai klo 9.30–11.30 rukoushuoneella. Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua. Alkupiiri klo 10, jonka jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Loppupiiri 11.15. Ohjaajana Paula Summanen.

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.