Perhekerho Jokioisten seurakuntatalo

Isoon perhekerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

Ovet aukeavat 9.30, jolloin kaikille on tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Voit ottaa lapselle myös omia eväitä mukaan. Kahvipöydästä löytyy mikro, jossa voit lämmittää pienten ruoat.

Alkupiiri on klo 10, jonka jälkeen vapaata leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri 11.15 ja mahdollisuus ruokailuun klo 11.30.

Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja vaihtuvat seurakunnan työntekijät.

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.