Messu

Huom. klo 18. (ei klo 10 jumalanpalvelusta) Saarna ja alttaripalvelus Matias Roto, musiikki Päivi Toikka.

Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala, musiikki Heikki Leino, laulu ja Päivi Toikka. Jumalanpalvelukseen osallistuvat 50 v. sitten Jokioisilla rippikoulun käyneet. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Rehtijärven kyläläiset.

Messu

Vieraana saarnaaja Sley:stä, Seppo Suokunnas. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jokioisten Korvenkävijät.

Latovainion rukoushuoneella

Jokioisten SLEY paikallisosaston 110 v. juhla

Tilaisuus alkaa Jokioisten kirkossa klo 10 messulla, ja jatkuu Latovainion rukoushuoneella messun jälkeen klo 11.30 keittolounaalla, jonka jälkeen ohjelmaa. Juhlapuhujina Henri Haataja ja Seppo Suokunnas. Mukana myös kirkkokuoro johtajanaan Päivi Toikka sekä Jyrki Koivisto.