Jumalanpalvelus seurakuntatalossa

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Huom! Jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Saarna Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Palava Pensas-kuoro Hannu Mäkelän johdolla. Kirkkokahvit.

Jumalanpalveluksen teema on "Jeesus auttaa hädässä".

Seutukunnallinen Palava Pensas-projektikuoro on ilahduttanut reippaalla musiikillaan jo useita vuosia ja on vieraanamme tänään.

Virpi Nyman Kansan Raamattuseurasta puhuu jumalanpalveluksessa ja jatkaa päivätilaisuudessa kirkkokahvien jälkeen.

Päivistä on tarkempi esittely KRS sivuilla,

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus esirukoukseen.

Lämpimästi Tervetuloa!

Jyrki Koivisto
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

MessuPysäkki

Nyyttäriruokailu klo 16. Messu klo 17. Opetusvuorossa Matias Sassali. Lopuksi ehtoollinen.

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa ja päivätilaisuus

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Jukka Jämsen, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja PÄIVÄTILAISUUS. Tervetuloa!