Virsimaraton

Virsimaratonilla on edetty virteen 318, joten vielä ehtii mukaan laulamaan!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Messu

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Jokkislaulajat Päivi Toikan johdolla. Messun jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Lions Club, Ladyt.

Lähetysilta

Tervetuloa lähetysiltaan. Aiheena maahanmuuttajatyö Berliinissä. vieraana oma Kansanlähetyksen nimikkolähettimme. Mukana myös Päivi-kanttori. Aloitamme kahvittelulla klo 17.30, ohjelma alkaen klo 18.00.

Intalankartano