Virsimaraton

Virsimaraton jatkuu virrestä 325. Tutustumme myös toimitusten lauluihin 830-838 ja lisävihkon virsiin 952 ja 953.

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

Päivi Toikka
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Temppelitie 2
31600 Jokioinen

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus kirkossa ja Uutispuuro srk-talossa

Jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen Maataloustuottajien tarjoama uutispuuro srk-talossa.

Siionin Kanteleen lauluseurat

ELY:n järjestämä Siionin Kanteleen lauluseurat.

MessuPysäkin virkistäytymis- ja kouluttautumisilta

Tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin tehdä MessuPysäkkiä ja saamaan oppia miten asiat käytännössä näppärimmin sujuvat! Ohjelmassa: Tiimien työskentely, lyhyt hiljaisuuden retriitti ja kahvihetki yhteisen pöydän ääressä. Illan päätteeksi on vielä mahdollisuus saunoa seurakuntatalon saunassa (otathan mukaan omat saunakamat).