Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa

Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka, Heikki Lähdekorpi ja bändi. Mukana isosia. Kirkkokahvien jälkeen päivätilaisuus samassa tilassa.

Jumalanpalveluksessa puhujavieraana on Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista.

Mukana on tämän vuoden leireille osallistuvat isoset, jotka siunataan tehtäväänsä.

Seurakunnan bändi tuo jumalanpalvelukseen rennon ilmeen.

Kirkkokahvien jälkeen Merja kertoo päivätilaisuudessa Sanansaattajien työstä unohtamatta omaa lähettiämme Elinaa Kroatiassa.

Tervetuloa!

Jyrki Koivisto
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Jouluaaton jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Johanna Parviala, laulu Linnea Penttilä, musiikki Päivi Toikka.

Jouluaamun jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla.

Latovainion rukoushuone

Tapaninpäivän jumalanpalvelus Latovainion rukoushuoneella

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna ja liturgia Johanna Parviala, musiikki Sorrilta.