Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa

Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka, Heikki Lähdekorpi ja bändi. Mukana isosia. Kirkkokahvien jälkeen päivätilaisuus samassa tilassa.

Jumalanpalveluksessa puhujavieraana on Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista.

Mukana on tämän vuoden leireille osallistuvat isoset, jotka siunataan tehtäväänsä.

Seurakunnan bändi tuo jumalanpalvelukseen rennon ilmeen.

Kirkkokahvien jälkeen Merja kertoo päivätilaisuudessa Sanansaattajien työstä unohtamatta omaa lähettiämme Elinaa Kroatiassa.

Tervetuloa!

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa. Tervetuloa!

Jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Mari Mutanen, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Karjalaisseura.

MessuPysäkki

Nyyttäriruokailu 16.00. Messu 17.00.