Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa

Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka, Heikki Lähdekorpi ja bändi. Mukana isosia. Kirkkokahvien jälkeen päivätilaisuus samassa tilassa.

Jumalanpalveluksessa puhujavieraana on Merja Vuohela Medialähetys Sanansaattajista.

Mukana on tämän vuoden leireille osallistuvat isoset, jotka siunataan tehtäväänsä.

Seurakunnan bändi tuo jumalanpalvelukseen rennon ilmeen.

Kirkkokahvien jälkeen Merja kertoo päivätilaisuudessa Sanansaattajien työstä unohtamatta omaa lähettiämme Elinaa Kroatiassa.

Tervetuloa!

Jyrki Koivisto
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

MessuPysäkki

Nyyttäriruokailu klo 16. Messu klo 17. Opetusvuorossa Matias Sassali. Lopuksi ehtoollinen.

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa ja päivätilaisuus

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Jukka Jämsen, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja PÄIVÄTILAISUUS. Tervetuloa!