Virsimaraton

Virsimaratonin 28.osuus jatkuu mm. kärsimysajan virsillä. Lisävihkon virret 963 ja 964 ovat myös vuorossa. Tervetuloa!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

Päivi Toikka
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Temppelitie 2
31600 Jokioinen

Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla

Jokioisten seurakunnassa piispantarkastus 22.-24.9.2017. Piispanmessussa saarna ja liturgia piispa Matti Repo, avustajina Riitta Särkiö, Johanna Parviala, Esa Löytömäki ja Jyrki Koivisto sekä seurakuntalaisia. Päivi Toikka johtaa kirkkokuoroa. Messun jälkeen lounas ja päivätilaisuus seurakuntatalossa. Lounaasta vapaaehtoinen maksu oman srk:n diakoniatyölle. Ruuan valmistus ja tarjoilu Maa- ja kotitalousseura. Päivätilaisuudessa piispan teemana on kirkon rooli ja haasteet Suomessa tänään. Seurakunnan tilan valottamista. Päätöskahvit. Kaikki ovat tervetulleita piispanmessuun, lounaalle ja päivätilaisuuteen!

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.

Diakoniaruokailu

Diakoniaruokailu srk-talossa tiistaisin klo 12.30. Aterian hinta 3 euroa.