Virsimaraton

Lauletaan virsikirja kannesta kanteen vuoden aikana

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

Päivi Toikka
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Temppelitie 2
31600 Jokioinen

Jokioisten torilla, S-marketin vieressä

Syyskauden avaus. Seurakunnan toritapahtuma

Seurakunnan perinteinen syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia. Tervetuloa kaikki!

50 vuotta sitten päässeiden rippikoululaisten tapaaminen

50 v. sitten päässeiden rippikoululaisten tapaaminen su 27.8. alkaa jumalanpalveluksella klo 10 ja jatkuu srk-talolla. Jos tilaisuus kiinnostaa, yhteystietoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Forssan kirkko

Rovastikunnallisen kuorolaulupäivän päätöskonsertti

Rovastikunnallinen suurkuoro, jossa laulavat Forssan, Humppilan, Jokioisten, Koijärven, Tammelan ja Ypäjän seurakuntien kuorot sekä Palava Pensas.