Virsimaraton

Lauletaan virsikirja kannesta kanteen vuoden aikana

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Helluntain messu ja Kaatuneitten muistopäivä

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudalle, puhe Inkeri Koskela. Kirkkokahvit alkaa! Kesän ensimmäiset kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Sotaveteraanit ja naisjaosto.

Eläkeläisten kerho

Kerhossa ateria 5 euroa ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 euroa. Kevään viimeinen kerta!

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa. Tervetuloa!