Seurakuntatalon eläkeläisten kerho

Kevätkausi päättyy. Kerhossa ateria 5 € ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 €.

Tervetuloa!

Eläkeläisten kerho

Eläkeläisten kerho jatkossa srk-talossa MAANANTAISIN. Tervetuloa mukaan joka viikko tai silloin tällöin. Kerhossa ateria 5 euroa ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 euroa.

Latovainion rukoushuone

Latovainion eläkeläisten kerho

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja Lähetyksen toimintapiirin POISTOMYYNTI. Olkkarissa myynnissä lämpimiä asusteita ja muuta tarpeellista ja mukavaa. Tervetuloa!