Raamattuluento

Raamattuluento klo 18 srk-talon alasalissa. Ota mukaan oma Raamattu ja halutessasi myös muistiinpanovälineet. Alussa on pastori Mari Mutasen opetus, lopuksi keskustelemme ja rukoilemme päivän aiheesta.

Tervetuloa!

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Ikkunoita Johanneksen evankeliumiin

Johanneksen evankeliumi eroaa muista evankeliumeista olennaisesti. Tarkastelemme joitakin evankeliumin ominaispiirteitä ymmärtääksemme sen esitystä paremmin.

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleiden lasku vakaumustensa puolesta kuolleiden muistomerkeille. Yhteisvastuulounas srk-talossa.