Messupysäkki

Klo 16 nyyttäriruokailu, ja klo 17 aloitamme messun. Tällä kerralla saamme kuulla Susanna ja Juha Peltosen opetusta aiheesta "Kulje Herran voimassa".

Seurakuntalaisten valmistelema ja toteuttama Messupysäkki alkaa klo 16 nyyttäriruokailulla, jossa on periaatteena: tuo mukanasi hieman enemmän evästä kuin itse söisit. Yhdessäolo jatkuu klo 17 ja päättyy ehtoollisenviettoon. Olet lämpimästi tervetullut!

Jokioisten torilla, S-marketin vieressä

Syyskauden avaus. Seurakunnan toritapahtuma

Seurakunnan perinteinen syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia ja musiikkia. Tervetuloa kaikki!

50 vuotta sitten päässeiden rippikoululaisten tapaaminen

50 v. sitten päässeiden rippikoululaisten tapaaminen su 27.8. alkaa jumalanpalveluksella klo 10 ja jatkuu srk-talolla. Jos tilaisuus kiinnostaa, yhteystietoja voi tiedustella kirkkoherranvirastosta.

Messu

Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Rehtijärven kyläläiset.