Messupysäkki

Klo 16 nyyttäriruokailu, ja klo 17 aloitamme messun. Tällä kerralla saamme kuulla Susanna ja Juha Peltosen opetusta aiheesta "Kulje Herran voimassa".

Seurakuntalaisten valmistelema ja toteuttama Messupysäkki alkaa klo 16 nyyttäriruokailulla, jossa on periaatteena: tuo mukanasi hieman enemmän evästä kuin itse söisit. Yhdessäolo jatkuu klo 17 ja päättyy ehtoollisenviettoon. Olet lämpimästi tervetullut!

MessuPysäkin virkistäytymis- ja kouluttautumisilta

Tule tutustumaan eri mahdollisuuksiin tehdä MessuPysäkkiä ja saamaan oppia miten asiat käytännössä näppärimmin sujuvat! Ohjelmassa: Tiimien työskentely, lyhyt hiljaisuuden retriitti ja kahvihetki yhteisen pöydän ääressä. Illan päätteeksi on vielä mahdollisuus saunoa seurakuntatalon saunassa (otathan mukaan omat saunakamat).

Diakoniaruokailu

Diakoniaruokailu srk-talossa tiistaisin klo 12.30. Aterian hinta 3 euroa.