Messupysäkki

Klo 16 nyyttäriruokailu, ja klo 17 aloitamme messun. Tällä kerralla saamme kuulla Susanna ja Juha Peltosen opetusta aiheesta "Kulje Herran voimassa".

Seurakuntalaisten valmistelema ja toteuttama Messupysäkki alkaa klo 16 nyyttäriruokailulla, jossa on periaatteena: tuo mukanasi hieman enemmän evästä kuin itse söisit. Yhdessäolo jatkuu klo 17 ja päättyy ehtoollisenviettoon. Olet lämpimästi tervetullut!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Mari Mutanen, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Saartenkulman ja Kirkonkulman kyläläiset.

Kesäleiri 2 konfirmaatiomessu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto. Nuorten bändi Tuomo Sorrin johdolla. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jänhijoen ja Latovainion kyläläiset.

Kiipun kesäkoti

Pysäkki-kohtaaminen Kesäkodilla

Messupysäkin väki kokoontuu Kiipun kesäkodille nyyttäriruokailun ja yhteisen rukouksen merkeissä klo 16 alkaen, illan mittaan saunakin lämpiää. Heinäkuussa ei ole messua.