Messupysäkki

Klo 16 nyyttäriruokailu, ja klo 17 aloitamme messun. Tällä kerralla saamme kuulla Susanna ja Juha Peltosen opetusta aiheesta "Kulje Herran voimassa".

Seurakuntalaisten valmistelema ja toteuttama Messupysäkki alkaa klo 16 nyyttäriruokailulla, jossa on periaatteena: tuo mukanasi hieman enemmän evästä kuin itse söisit. Yhdessäolo jatkuu klo 17 ja päättyy ehtoollisenviettoon. Olet lämpimästi tervetullut!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Mikko Tirri ja musiikki Sorrilta. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Luodesuon ja Murronkulman kyläläiset.

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Mikko Tirri ja musiikki Sorrilta. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Pellilän ja Haision kyläläiset.

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jokioisten työväenyhdistys.