Jumalanpalvelus Johannes Kastajan päivänä

Saarna ja liturgia Mari Mutanen, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit tarjoilee pappilan pihatuvassa kahvittaa Vaulammin kyläläiset.

Tervetuloa!

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleiden lasku vakaumustensa puolesta kuolleiden muistomerkeille. Yhteisvastuulounas srk-talossa.

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa ja päivätilaisuus

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Jukka Jämsen, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja PÄIVÄTILAISUUS. Tervetuloa!