Päiväkerhoon tutustuminen

Päiväkerhoon tutustuminen Jokioisten seurakuntatalo

Päiväkerhotiloissa vietetään avoimia ovia to 24.8 klo 16-18

Voit tulla lapsen kanssa rauhassa tutustumaan kerhotiloihin, pihaan sekä lastenohjaajiin. Vastaamme mielellämme aikuisen ja lapsen mieltä askarruttaviin kysymyksiin kerhon alkamisesta. Tervetuloa uudet ja jatkavat päiväkerholaiset kurkkaamaan kerhoon!

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Maanantain aiheena Jumala loi (virsi 153) ja puhalletaan yhdessä saippuakuplia, myös jättikuplia.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Tiistain aiheena Kasvun ihme - istutetaan herneitä (ota oma purkki mukaan)

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Keskiviikon aiheena On ilo olla yhdessä. Leikitään leikkivarjoleikkejä.