Jokioisten SLEY paikallisosaston 110 v. juhla

Latovainion rukoushuoneella

Tilaisuus alkaa Jokioisten kirkossa klo 10 messulla, ja jatkuu Latovainion rukoushuoneella messun jälkeen klo 11.30 keittolounaalla, jonka jälkeen ohjelmaa. Juhlapuhujina Henri Haataja ja Seppo Suokunnas. Mukana myös kirkkokuoro johtajanaan Päivi Toikka sekä Jyrki Koivisto.

Tervetuloa!

Helluntain messu ja Kaatuneitten muistopäivä

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Messun jälkeen seppeleenlasku sankarihaudalle, puhe Inkeri Koskela. Kirkkokahvit alkaa! Kesän ensimmäiset kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Sotaveteraanit ja naisjaosto.

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa. Tervetuloa!

Messu

Pyhän Kolminaisuuden päivä. Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Jokkislaulajat Päivi Toikan johdolla. Messun jälkeen kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Lions Club, Ladyt.