Päivätilaisuus, Pipliaa perille

Tammelan rovastikunnan lähetyspyhä Jokioisilla 17.9.2017. Messu Jokioisten kirkossa klo 10, jonka jälkeen seurakuntatalossa keittolounas, vapaaehtoinen maksu raamattulähetyksen hyväksi, sitten ohjelmaa, mm dramatisointi Pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt.

Ohjelmassa mm. Forssan seurakuntanuorten esittämä dramatisointi pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt. Mukana myös Jokkislaulajat.  Raamattunäyttely. Järjestää Jokioisten seurakunta , Tammelan rovastikunnan lähetystoimikunta ja Etelä-Hämeen Pipliaseura r.y. Tervetuloa!

Raili ja Martti Joensuulla, Latovainiontie 35

Jänhijoen-Latovainion kinkerit

Tervetuloa lukemaan Raamattua, laulamaan ja viihtymään yhdessä! Oma virsikirja mukaan.

Olkkari

Lähetyskahvila Toivontupa

Lähetyksen toimintapiiri järjestää aina kuukauden viimeisenä torstaina iltakahvilan. Vapaaehtoinen kahviraha käytetään lyhentämättömänä nimikkolähettiemme työn tukemiseen.

Arja ja Kalevi Levokoskella, Kirkonkulmantie 136

Saarten- ja Kirkonkulman kinkerit