Seurakunnan yhteistyötahoille avoin brunssi ja tilaisuus

la 23.9. kello 11.30

Seurakunnan yhteistyötahoille avoin brunssi ja tilaisuus Jokioisten seurakuntatalo

La 23.9. srk-talossa seurakunnan yhteistyötahoille avoin brunssitarjoilu klo 11.30. Sen jälkeen johdettu yhteinen tilaisuus, jossa pureudutaan seurakunnan verkostoitumisen kuvioihin paikkakunnalla. Jokunen pyydetty puheenvuoro.

Seurakunnan yhteistyötahot tervetuloa!

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.