Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla

Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla Jokioisten kirkko

Jokioisten seurakunnassa piispantarkastus 22.-24.9.2017. Piispanmessussa saarna ja liturgia piispa Matti Repo, avustajina Riitta Särkiö, Johanna Parviala, Esa Löytömäki ja Jyrki Koivisto sekä seurakuntalaisia. Päivi Toikka johtaa kirkkokuoroa. Messun jälkeen lounas ja päivätilaisuus seurakuntatalossa. Lounaasta vapaaehtoinen maksu oman srk:n diakoniatyölle. Ruuan valmistus ja tarjoilu Maa- ja kotitalousseura. Päivätilaisuudessa piispan teemana on kirkon rooli ja haasteet Suomessa tänään. Seurakunnan tilan valottamista. Päätöskahvit. Kaikki ovat tervetulleita piispanmessuun, lounaalle ja päivätilaisuuteen!

Tervetuloa!

Sotaveteraanien tilaisuus

Mukana Päivi Toikka ja Jokkisukot. Vietämme Viron 100-vuotisjuhlaa.

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Uudet virret tutuiksi

Tule laulamaan lisävihkon virsiä seurakuntatalon yläkertaan kuutena keskiviikkona kevään aikana!