Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla

Piispanmessu ja piispantarkastus Jokioisilla Jokioisten kirkko

Jokioisten seurakunnassa piispantarkastus 22.-24.9.2017. Piispanmessussa saarna ja liturgia piispa Matti Repo, avustajina Riitta Särkiö, Johanna Parviala, Esa Löytömäki ja Jyrki Koivisto sekä seurakuntalaisia. Päivi Toikka johtaa kirkkokuoroa. Messun jälkeen lounas ja päivätilaisuus seurakuntatalossa. Lounaasta vapaaehtoinen maksu oman srk:n diakoniatyölle. Ruuan valmistus ja tarjoilu Maa- ja kotitalousseura. Päivätilaisuudessa piispan teemana on kirkon rooli ja haasteet Suomessa tänään. Seurakunnan tilan valottamista. Päätöskahvit. Kaikki ovat tervetulleita piispanmessuun, lounaalle ja päivätilaisuuteen!

Tervetuloa!

Sotaveteraanien tilaisuus

Mukana Elina Mettovaara.

Heijastuksia

Jarkko Launonen, sello ja Iina Harjula, piano

Hiihtoloma- ja talviriparin konfirmaatiojumalanpalvelus

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikin toteutuksessa mukana nuorten bändi Heikki Lähdekorven johdolla sekä Päivi Toikka.