Perhejumalanpalvelus seurakuntatalossa

Tervetuloa koko perhe perhejumalanpalvelukseen srk-talolle. Huom. Jumalanpalvelusta EI OLE KIRKOSSA. Mukana lastenohjaajat Helena Hacklin, Miia Jyly ja Elina Mäntyvaara sekä seurakuntapastori Johanna Parviala ja kanttori Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen ruokailu.

Tervetuloa koko perhe!

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleiden lasku vakaumustensa puolesta kuolleiden muistomerkeille. Yhteisvastuulounas srk-talossa.

MessuPysäkki

Nyyttäriruokailu klo 16. Messu klo 17. Opetusvuorossa Matias Sassali. Lopuksi ehtoollinen.