Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus kirkossa ja Uutispuuro srk-talossa

su 22.10. kello 10.00

Sadonkorjuun kiitosjumalanpalvelus kirkossa ja Uutispuuro srk-talossa Jokioisten kirkko

Jumalanpalvelus kirkossa, jonka jälkeen Maataloustuottajien tarjoama uutispuuro srk-talossa.

Saarna Antero Rasilainen evankelisesta lähetysyhdistyksestä (ELY).

Liturgia Johanna Parviala, musiikissa Jokkislaulajat

Tervetuloa!

Virret: 293:1-4, 314, 479.1-, 333:1,6-9, 275

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen seppeleiden lasku vakaumustensa puolesta kuolleiden muistomerkeille. Yhteisvastuulounas srk-talossa.

MessuPysäkki

Nyyttäriruokailu klo 16. Messu klo 17. Opetusvuorossa Matias Sassali. Lopuksi ehtoollinen.