Perhekerho Latovainion rukoushuoneella

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Ohjaajina Saana Ojala ja Heikki Lähdekorpi.

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka, matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Erillistä ilmoittautumista ei ole ja ryhmän kokoonpano vaihtelee eri kerroilla. Aamulla kerhoissa tarjoilla kahvia ja mehua (mll), lapselle voit pakata mukaan pienet eväät.

Iso perhekerho

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.

Iltaperhekerho

Avoin perhekerho alakerran päiväkerhotiloissa keskiviikkoisin klo 16.30–18.30.