Uskon yö

Uskon yö Jokioisten kirkko

Suomalaista musiikkia reformaation jälkeen

Lauantaina 28.10. vietetään useissa Suomen kirkoissa Uskon yö -teemalla erilaisia taidetapahtumia. Kaikki tilaisuudet päättyvät klo 22 yhdessä laulettavaan Jumala ompi linnamme -virteen.

Jokioisissa tapahtuma toteutetaan pääosin Jokioisten kirkkokuoron voimin. Lisäksi mukana on nuoria soittajia. Reformaation 500-vuotisjuhlan kunniaksi ensimmäinen lauluista aloitetaan latinan kielellä ja siirrytään sitten Suomi 100 -teemalla suomalaisen hengellisen musiikin helmiin itsenäisyytemme alkuajoista nykypäivään.

Tilaisuus alkaa klo 21.00 ja koska kelloja siirretään samana yönä, voit käyttää keväällä nipistetyn tunnin konsertin kuulemiseen ja siirtää kellosi konsertin jälkeen taas osoittamaan klo 21.00.

Tilaisuudessa kerätään kolehti Kansan Raamattuseuran työn tukemiseen.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Lähetysilta

Tervetuloa lähetysiltaan. Aiheena maahanmuuttajatyö Berliinissä. vieraana oma Kansanlähetyksen nimikkolähettimme. Mukana myös Päivi-kanttori. Aloitamme kahvittelulla klo 17.30, ohjelma alkaen klo 18.00.

Pappilan pihatupa

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.

Seurakuntarakennekeskustelua

Seurakuntatalossa keskustellaan ja kuunnellaan mielipiteitä seurakuntarakenteen eri vaihtoehdoista.