Jumalanpalvelus ja riparistartti

Myös rippikoululaisten vanhemmat ovat tervetulleita jumalanpalvelukseen! Mukana nuorisotyönohjaajat Heikki Lähdekorpi ja Saana Ojala, pappi Johanna Parviala ja kanttori Päivi Toikka.

Tervetuloa!

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja Lähetyksen toimintapiirin POISTOMYYNTI. Olkkarissa myynnissä lämpimiä asusteita ja muuta tarpeellista ja mukavaa. Tervetuloa!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koívisto, musiikki Sorrilta. Jumalanpalveluksen jälkeen Yhteisvastuulounas srk-talossa

Jumalanpalvelus seurakuntatalossa ja päivätilaisuus

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Jukka Jämsen, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja Lähetyksen toimintapiirin POISTOMYYNTI olkkarissa. PÄIVÄTILAISUUS. Tervetuloa!