Isä-lapsi-ilta

Isä-lapsi-ilta Jokioisten seurakuntatalo

Mukavaa yhdessä tekemistä isän kanssa srk-talon alakerran kerhotiloissa. Kahvi- ja mehutarjoilu.

Leikkiä, laulua ja musiikkia, pelailua ja mukavaa yhdessä tekemistä. Tervetuloa päiväkerhoikäiset lapset yhdessä isän, vaarin tai vaikka kummisedän kanssa. Mukana menossa Heikki Lähdekorpi ja Jyrki Koivisto

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Maanantain aiheena Jumala loi (virsi 153) ja puhalletaan yhdessä saippuakuplia, myös jättikuplia.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Tiistain aiheena Kasvun ihme - istutetaan herneitä (ota oma purkki mukaan)

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Keskiviikon aiheena On ilo olla yhdessä. Leikitään leikkivarjoleikkejä.