Perhekerho Latovainion rukoushuoneella

Latovainion rukoushuone, Kuumantie 42

Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Ohjaajina Saana Ojala ja Heikki Lähdekorpi.

Perhekerho on monimuotoinen lasten ja heidän läheistensä kohtauspaikka, matalan kynnyksen seurakunta ja vertaisryhmä, joka tarjoaa vaihtelua arkisen aherruksen keskellä. Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Erillistä ilmoittautumista ei ole ja ryhmän kokoonpano vaihtelee eri kerroilla. Aamulla kerhoissa tarjoilla kahvia ja mehua (mll), lapselle voit pakata mukaan pienet eväät.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Maanantain aiheena Jumala loi (virsi 153) ja puhalletaan yhdessä saippuakuplia, myös jättikuplia.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Tiistain aiheena Kasvun ihme - istutetaan herneitä (ota oma purkki mukaan)

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Keskiviikon aiheena On ilo olla yhdessä. Leikitään leikkivarjoleikkejä.