Eläkeläisten joulujuhla

Jumalanpalvelus Jyrki Koivisto ja Päivi Toikka. Jumalanpalveluksen jälkeen jouluateria (5 €). Tilaisuuteen voi tulla taksilla 4 € omavastuulla, tilaukset suoraan takseille.

Tervetuloa!

Jumalanpalvelus SEURAKUNTATALOSSA

Huom. jumalanpalvelusta ei ole kirkossa. Saarna Elina Braz de Almeida, Kroatian nimikkolähetti Skype-yhteydellä, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Kirkkokuoro Päivi Toikan johdolla. Jumalanpalveluksen jälkeen KIRKKOKAHVIT ja leivonnaisten myyntiä diakoniatyön hyväksi. Tervetuloa!

Eläkeläisten kerho

Eläkeläisten kerho jatkossa srk-talossa MAANANTAISIN. Tervetuloa mukaan joka viikko tai silloin tällöin. Kerhossa ateria 5 euroa ja taksin voi tilata omavastuuhintaan 4 euroa.

Latovainion rukoushuone

Latovainion eläkeläisten kerho