Kauneimmat Joululaulut

Laulamme yhdessä Kauneimpia joululauluja

Suomen Lähetysseuran jouluinen yhteislaulutapahtuma on saavuttanut vankan jalansijan seurakuntien musiikkielämässä. Saat Kauneimmat joululaulut -vihkosen tullessasi kirkkoon ja voit pitää sen. Tilaisuudessa kannetaan kolehti Suomen Lähetysseuralle.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi. Vuorossa Raija Kuisma-Koivisto ja Jyrki Koivisto.