Lähetyksen ystävät

Erja Liuski, Luukkaankuja 6

Tervetuloa vuoden ensimmäiseen tapaamiseen Erja Liuskin luo, Luukkaankuja 6. Yhteislähtö halukkaille S-marketin parkkipaikalta klo 18.15. Odotamme sinua!

Lähetyksen ystävät kokoontuvat useimmiten toistensa kotona. Kyseessä on avoin ryhmä, johon voi osallistua kertaluonteisesti tai säännöllisemmin. Tutustumme omien nimikkolähettiemme työhön ja seuraamme kaikkea kiinnostavaa lähetystyön saralla. Jos et vielä tunne lähetystyötä omaksesi voit tulla mukaan kuulostelemaan ja keskustelemaan. Löydetään yhdessä lähetys!

Anu Lummaa
Lähetyssihteeri
(03) 4240 100 vaihde (ark klo 8.30-12)
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Sotaveteraanien tilaisuus

Mukana Päivi Toikka ja Jokkisukot. Vietämme Viron 100-vuotisjuhlaa.

Ikkunoita Johanneksen evankeliumiin

Johanneksen evankeliumi eroaa muista evankeliumeista olennaisesti. Tarkastelemme joitakin evankeliumin ominaispiirteitä ymmärtääksemme sen esitystä paremmin.

Uudet virret tutuiksi

Tule laulamaan lisävihkon virsiä seurakuntatalon yläkertaan kuutena keskiviikkona kevään aikana!