ISO PERHEKERHO

ISO PERHEKERHO Jokioisten seurakuntatalo

Kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa) Seurakuntatalon iso perhekerho kokoontuu tiistaisin srk-talon yläkerrassa.

Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri 11.15 ja ruokailu klo 11.30. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja vaihtuvat seurakunnan työntekijät.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Maanantain aiheena Jumala loi (virsi 153) ja puhalletaan yhdessä saippuakuplia, myös jättikuplia.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Tiistain aiheena Kasvun ihme - istutetaan herneitä (ota oma purkki mukaan)

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Keskiviikon aiheena On ilo olla yhdessä. Leikitään leikkivarjoleikkejä.