ILTAPERHEKERHO

ILTAPERHEKERHO Jokioisten seurakuntatalo

Avoin perhekerho alakerran päiväkerhotiloissa klo 16.30–18.30.

Ovet avoinna klo 16.30 alkaen. Yhteinen tuokio klo 17.00, jonka jälkeen vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Avoimeen kerhoon ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin, lapset yhdessä aikuisen kanssa. Tarjolla kahvia, teetä ja mehua. Ohjaajina Elina Mäntyvaara ja Helena Hacklin.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Maanantain aiheena Jumala loi (virsi 153) ja puhalletaan yhdessä saippuakuplia, myös jättikuplia.

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Tiistain aiheena Kasvun ihme - istutetaan herneitä (ota oma purkki mukaan)

Avointa kesätoimintaa lapsiperheille

Avoin perhekerho kokoontuu viikon ajan jokaisena arkipäivänä seurakuntatalon pihalla ja puistossa. Keskiviikon aiheena On ilo olla yhdessä. Leikitään leikkivarjoleikkejä.