Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Perhekerhojen kevään toimintakausi

4.1.2017 14.32

juhlavuosilogo-vihrea1.jpg

AVOIMIIN PERHEKERHOIHIN ovat tervetulleita kaikki vauvasta vaariin (lapset aikuisen kanssa).

Seurakuntatalon ISO PERHEKERHO 10.1 alkaen tiistaisin klo 9.30–11.30 srk-talon yläkerrassa. Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua (MLL). Alkupiiri klo 10, jonka jälkeen leikkiä, askartelua ja seurustelua. Loppupiiri 11.15 ja ruokailu klo 11.30. Ruoka on lapsille maksuton ja aikuisille 4 €. Ruokailu on tarkoitettu vain perhekerhoon osallistuville. Mukana Elina Mäntyvaara ja vaihtuvat seurakunnan työntekijät.

Latovainion perhekerho 13.1 alkaen perjantaisin klo 9.30–11.30 rukoushuoneella. Ovet aukeavat 9.30, jolloin tarjolla kahvia ja mehua. Alkupiiri klo 10, jonka jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan. Mukana Sanni Sipilä tai Heikki Lähdekorpi.