Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Seurakuntalaiset koolla rakenneselvityksen äärellä

14.3.2018 17.32

Seurakuntarakenneselvitysinfo srk-talossa 13.3.2018
Joukko seurakuntalaisia, luottamushenkilöitä ja työntekijöitä kokoontui seurakuntatalossa 13.3. kuulemaan selvitysmiehen esitystä rakenneselvityksestä.

Seurakuntalaisia kiinnosti kuulla siitä, missä rakenneselvityksessä mennään. Selvitysmies esitteli ensin selvitysprosessin taustoja, päivitti nykytilan ja kertoi prosessin jatkosta. Sen jälkeen osallistujat saivat tilaisuuden esittää kysymyksiä, joita pyydettiinkin lukuisia.

Läsnäolijoiden toivomuksena oli että paikkakunnalla järjestettäisiin uusi tiedotustilaisuus. Myös työntekijöiden kuulemista toivottiin.