Seurakunnan nettisivut

Nettisivut on julkaistu 27.1.2015.

Niissä on uutena ominaisuutena mm. mahdollisuus jättää sähköinen virkatodistuspyyntö.

Sivujen sisällöstä voi jättää palautetta palaute-sivulta. Luemme kaiken palautteen ja yritämme korjata puutteet ja oppia virheistämme.

Rakenneselvityksen laajennettu ohjausryhmä koolla Forssassa

25.3.2018 15.44

Seurakuntarakenneselvityksen laajennettu ohjausryhmä kokoontui Forssassa
Koolla olivat kirkkoherrojen ja talouspäälliköiden lisäksi kustakin seurakunnasta kaksi nimettyä luottamushenkilöä, yleisimmin KV pj ja KN vpj.

Vierailijana tilaisuudessa oli Salon seurakunnan kirkkoherra Timo Hukka. Hän kertoi prosessista, jossa 10 seurakuntaa liittyivät yhdeksi seurakunnaksi Salon seudulla sekä seurakunnan toiminnan nykytilanteesta.

Sovittiin että rakenneselvityksen tiimoilta järjestetään Humppilan seurakuntatalossa 24.4. klo 18 valtuustoseminaari, johon kutsutaan kaikkien selvityksessä mukana olevien seurakuntien kirkkovaltuutetut ja kirkkoneuvoston jäsenet.