Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

KASTETTU  Auranen Minea Jasmiina, Ahonen Miska Väinö Johannes, Malmström Manu Lauri Uuno

JUMALANPALVELUS

Su 01.08. klo 10 Messu kirkossa. Jyrki Koivisto, musiikki Heini Kataja-Kantola. Kolehti päihde ja kriminaalityölle.

Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Jänhijoen ja Latovainion kyläläiset. Jumalanpalvelus on katsottavissa myös linkistä

Noudatetaan turvavälejä ja suositellaan maskin käyttöä, tervetuloa!

Su 01.08. klo 18 Iltahetki Pappilanmuseon pihalla, Vaulammintie 8. Musiikki Heini-kanttorin johdolla, puhe Jyrki Koivisto.

To 05.08. klo 13 Laulua ja päiväkahvi pihatuvassa, lähetyksen toimintapiiri ja Heini- kanttori.

Tiistaisin klo 13-14 Leivänjako Sopukassa, Koulutie 5 (talon pääty). Käytetään maskia ja pidetään turvavälit.

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto on suljettu kesäperjantaisin.

Seurakunnan työntekijöihin voit olla yhteydessä mistä tahansa mieltä painavasta asiasta. Ota rohkeasti yhteyttä! Seurakunnan työntekijät tavoitat puhelimitse: Jyrki Koivisto p. 050 4151 770, Johanna Parviala 050 4151 772, diakoni Elina Virtaperko p. 050 4151 775.

Kirkon keskusteluavun Palveleva Puhelin p. 0400 221 180 on avoinna joka ilta klo 18-24. Keskusteluapua saa myös verkosta www.evl.fi/kirkonkeskusteluapu

Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan tänä vuonna vähävaraisia vanhuksia. Lahjoittamalla voit auttaa oman seurakuntasi ikäihmisiä. Voit myös lahjoittaa Yhteisvastuun pankkitilille, tilinumerot: Aktia FI82 4055 0010 4148 41, Nordea FI16 2089 1800 0067 75 ja Pohjola-Pankki FI14 5000 0120 2362 28. Kun laitat viitenumeroksi 302177 suorituksesi kirjautuu oman seurakunnan diakoniatyölle.

Syksyn 2021 päiväkerhoihin ilmoittautuminen on alkanut. Olemme lähettäneet postia kaikille päiväkerhoikäisille (2017 ja 2018 syntyneet). Jos et ole saanut postia niin otathan yhteyttä puhelimitse Elinaan tai Helenaan.

Jumalanpalveluksissa noudatetaan turvavälejä. Vain terveenä voi osallistua, käsihygienia on tärkeää, maskin käyttöä suositellaan. Jumalanpalvelusten striimausta jatketaan mahdollisuuksien mukaan, ja tilaisuudet on katsottavissa linkistä https://www.youtube.com/messupysakki. Linkki löytyy myös seurakunnan nettisivujen www.jokioistenseurakunta.fi etusivulta. Konfirmaatiojumalanpalveluksia ei striimata.

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2018 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 31.8.2020 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen voit lukea tästä Kuulutus_2018

Lisää tapahtumia kysy työntekijöiltä ja katso www.jokioistenseurakunta.fi

Kuva, jossa näkyy kappale seurakunnan kirkollisista ilmoituksista paikallislehdessä.