Kirkolliset ilmoitukset

Seurakunta ilmoittaa toiminnastaan torstaisin Forssan Lehdessä. Samat ilmoitukset julkaistaan, mahdollisesti hieman laajempina näillä sivuilla. Seurakunnan Facebook-sivuja käytetään myös tapahtumista tiedottamiseen. Jokioisten kirkon osoite Kirkkokuja 143 ja seurakuntalon osoite Temppelitie 2.

Kastettu Viola Stina Annika Heinonen, Veronica Elena Olivia Kuivalahti

Su 15.9. klo 10 Messu kirkossa. Jyrki Koivisto, musiikki Sorrilta. Kolehti kirkolliseen työhön ja diakoniaan, Suomen Merimieskirkko. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Kirkkoneuvosto.

Kuoroharjoitukset torstaisin srk-talossa. Jokkislaulajat ja Jokkisukot klo 14.30, Kirkkokuoro klo 18. Tervetuloa mukaan entiset ja uudet laulajat! Lisätietoja antaa Heini Kataja-Kantola 050 4151 776

Ti 17.9. klo 18 Lähetyksen ystävien suunnittelukokous. Tervetuloa entiset ja uudet Lähetyksen Ystävät -toimintaan osallistujat suunnittelemaan toiminnan tulevaisuutta srk-talon Olkkariin.

Liikutaan lempeästi-toiminta keskiviikkoisin. Lähdemme srk-talolta klo 9 yhteislenkille tai voit kävellä oman lenkin tai osallistua vain klo 10 hartauteen, kahvitteluun ja yhdessäoloon.

UUSI! Ke 18.9. klo 15.30 Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro aloittaa srk-talossa ,Temppelintie 2. Ensin saadaan välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Jatkossa joka keskiviikko. Kuoroa johtaa Heini-kanttori. Lisätiedot: Heini Kataja-Kantola 050 4151776.

To 19.9. klo 19 Laula kanssani -ilta kirkossa Kirkkomusiikkipäivänä. Tilaisuuden jälkeen kahvitarjoilu pihatuvassa.

Pe 20.9. klo 13 Sotaveteraanien tilaisuus srk-talossa, mukana Johanna-pappi.

Su 22.9. klo 10 Muistimessu kirkossa. Selkokielinen ehtoollisjumalanpalvelus on tarkoitettu ihan jokaiselle - erityisesti muistisairaille ja heidän läheisilleen. Kuljetus järjestyy vaikka taksilla. Sen saat tilata Jokioisten alueella seurakunnan laskuun. Kirkkokahvit pihatuvassa tarjoilee Forssan Seudun Muisti ry.

Syyskauden kausiohjelmaa on saatavilla virastossa ja muissa seurakunnan toimipaikoissa.

Maanantaisin Lähetyksen toimintapiiri klo 13 srk-talossa. Tervetuloa toimimaan yhdessä lähetyksen hyväksi.

Tiistaisin Diakoniaruokailu klo 12.30 srk-talossa mm. työttömille ja pienituloisille. Aterian hinta 3 €.

Keskiviikkoisin Liikutaan lempeästi-toiminta. Lähdemme srk-talolta klo 9 yhteislenkille tai voit kävellä oman lenkin tai osallistua vain klo 10 hartauteen, kahvitteluun ja yhdessäoloon.

PERHEKERHOT:
Tiistaisin Perhekerho srk-talossa yläsalissa. Ovet aukeaa klo 9.30, tarjolla mehua, teetä ja kahvia (MLL). Alkupiiri klo 10. Yhteinen lopetus 11.15, ruokailu alkaa klo 11.20, ruoka aikuisille 4 euroa, lapsille ilmainen. Ruokailu vain perhekerhossa kävijöille.
Torstaisin Iltaperhekerho klo 16.30-18.30 alakerran päiväkerhotiloissa ja pihalla. Yhteinen tuokio klo 17, jonka jälkeen vapaata leikkiä ja yhdessäoloa. Tarjolla kahvia ja mehua.
Perjantaisin Latovainion perhekerho rukoushuoneella (Kuumantie 42) klo 9.30-11.30. Yhteisen alkupiirin jälkeen leikkiä ja seurustelua. Joskus myös askarrellaan.

ELÄKELÄISTEN KERHOT:
Maanantaisin srk-talossa
klo 10-12.30 ja
keskiviikkoisin Latovainion rukoushuoneella klo 10-13, Kuumantie 42
Kannattaa tulla tutustumaan toimintaan! Kerhossa voi käydä joka viikko tai silloin tällöin. Tarjolla monipuolista ohjelmaa, tuttujen tapaamista ja ateria 5 €. Taksin voi tilata 4 € omavastuuhintaan. Lisätietoja Tuija Kujansuu 050 4151 777

SOPUKASSA (Koulutie 5, talon pääty):
Tiistaisin Kohtaamispaikka klo 13-15. Tervetuloa viettämään iltapäivää kahvikupposen äärelle ja tapaamaan tuttuja, myös pientä ohjelmaa.
Perjantaisin Avoimet ovet klo 11-14. Mahdollisuus tehdä kirpparilöytöjä tai tuoda itse lahjoitettavaa. Tarjolla myös kahvia.

KUOROT harjoittelevat srk-talolla (Temppelintie 2):
Keskiviikkoisin Jokilautta - lasten ja varhaisnuorten kuoro klo 15.30. Ensin saadaan välipalaa, sitten lauletaan ja liikutaan. Joskus esiinnytään. Ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan, jos pidät laulamisesta ja mukavasta porukasta! Kuoroa johtaa Heini-kanttori. Lisätiedot: Heini Kataja-Kantola 050 4151776.
Torstaisin Jokkislaulajat ja Jokkisukot klo 14.30,
Torstaisin Kirkkokuoro klo 18.
Tervetuloa kuoroihin mukaan entiset ja uudet laulajat! Lisätietoja antaa kanttori Heini Kataja-Kantola 050 4151 776

ILMOITTAUTUMINEN SYKSYN 2019 KERHOIHIN sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite, huoltajien nimet ja puhelinnumerot. 3 vuotiaiden (s. 2016) kerhopäivä on keskiviikko, klo 8.45–10.45. 4-5 vuotiaiden (s. 2014 ja 2015) kerhopäivät ovat maanantai ja torstai, klo 8.45-11.45. Lisätietoja ja ilmoitt. Elina Mäntyvaara 040 8050 154 tai elina.mantyvaara (at) evl.fi

KUULUTUS
Jokioisten hautausmaalla on useita hautoja joiden lunastusaika on päättynyt. Kuulutusmenettely koskee hautoja joiden hautaoikeus on päättynyt vuoden 2016 ja 2018 loppuun mennessä. Luettelo päättyneistä hautaoikeuksista on nähtävissä srk-talon, kirkon ja kirkkoherranviraston ilmoitustauluilla sekä srk:n nettisivuilla. Kuulutus on laitettu myös kyseisille haudoille. Hautaoikeuden haltijaa pyydetään ottamaan yhteyttä vuoteen 2016 päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 30.9.2019 klo 12.00 mennessä, ja vuoteen 2018 päättyneiden hautaoikeuksien tiimoilta 30.8.2020 klo 12.00 mennessä hautaoikeuden jatkamiseksi Jokioisten srk:n kirkkoherranvirastoon p. 040 8050 151. Otamme vastaan myös ilmoituksen, mikäli ette halua hautaoikeutta jatkaa. Lunastamatta jääneet haudat palautuvat seurakunnalle ilman eri ilmoitusta ja seurakunta toimii sen jälkeen hautausmaan käyttösuunnitelman mukaisesti. Kuulutuksen vuonna 2016 päättyneitä hautaoikeuksia koskien voit lukea tästä... Kuulutuksen vuonna 2018 päättyneitä hautaoikeuksia koskien voit lukea tästä...