Muistimessu

Tervetuloa erityisesti muistisairaille ja heidän omaisilleen tarkoitettuun selkokieliseen ehtoollisjumalanpalvelukseen eli muistimessuun Jokioisten kirkkoon! Kuljetus järjestyy vaikka taksilla. Sen saat tilata Jokioisten alueella seurakunnan laskuun. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Forssan Seudun Muisti ry.

Tuomiosunnuntain jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Heini Kataja-Kantola. Jumalanpalvelus- ja musiikkityön vastuuryhmä tarjoilee keksikahvit kirkon päätteeksi.

1. adventtisunnuntain messu

Saarna ja alttaripalvelus Johanna Parviala. Musiikki Kirkkokuoro Heini Kataja-Kantolan johdolla.

MessuPysäkki

Huom. kellonaika! Vieraana musiikintekijä Tommi Kalenius. Lapsille on järjestetty messun aikana oma ohjelma. Messun jälkeen katamme yhteisen iltapalan. Tervetuloa!