Seurakuntavaalit 2018

Jokioisten seurakunnan seurakuntavaalien ehdokaslistojen yhdistelmään voit tutustua tästä..

Seurakuntavaalien ehdokkaiden ajatuksiin ja arvoihin voit tutustua seurakuntavaalien vaalikoneessa..

Seurakuntavaalit järjestetään 18.11.2018

Seurakuntavaalit 2018

Ennakkoäänestys
6.–10.11.2018

Vaalipäivä
18.11.2018

Valitsijayhdistykset

Seurakuntavaaleissa asetutaan ehdolle valitsijayhdistyksen kautta. Yhdistys kerää listalleen ehdokkaita, joilla on yhteinen näkemys esim. kirkon uudistamisesta, Raamatun merkityksestä uskon peruskirjana tai nuorten aseman vahvistamisesta kirkossa.

Tietoa valitsijayhdistyksistä ..

Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan oman seurakuntasi tulevaisuuteen

Marraskuussa 2018 äänestetään seurakuntaasi uudet päättäjät seuraavaksi neljäksi vuodeksi. He päättävät siitä, millaisia linjauksia  seurakunnassa seuraavina vuosina tehdään ja mihin varoja käytetään. Luottamushenkilöt valitsevat myös jäseniä kirkolliskokoukseen, jossa päätetään kirkon yhteisistä asioista.