Virsimaraton

Virsimaraton paastonajan tunnelmissa. Tervetuloa!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Pappilan pihatupa

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.

Jokioisten tori

MessuPysäkki

Toritapahtuman päätteeksi MessuPysäkki. Sateen sattuessa messu srk:ssa. Rennon yhteisöllinen seurakuntalaisten toteuttama messu. Tervetuloa mukaan!

Messu

Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Maa- ja Kotitalousseura.