Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa

Jumalanpalvelus ja päivätilaisuus seurakuntatalossa Jokioisten seurakuntatalo

Huom! Jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Vieraana Pentti Marttila, Kylväjä ry, liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Sorrilta. Lähetyksen toimintapiiri järjestää Olkkarissa Poistomyynti-tapahtuman kirkkokahvien yhteydessä, ennen päivätilaisuuden alkua. Tervetuloa edullisille ostoksille! Myös Pääsiäiskortteja! Kirkkokahvien jälkeen päivätilaisuudessa Pentti Marttila kertoo Kylväjien työstä.

Jumalanpalveluksen puhujavieraana on Kylväjän lähetysosaston johtaja Pentti Marttila. Hän saarnaa jumalanpalveluksessa ja kertoo kirkkokahvien jälkeen päivätilaisuudessa Kylväjät ry:n työstä ja myös nimikkokenttämme Israelin työstä.

Pentin työn sisältöön voit tutustua hänen kotisivujensa kautta,

Tervetuloa!

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.
Koulutie 5 A
31600 Jokioinen

Seurakuntalaisten ja työyhteisön palveluksessa

Jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Johanna Parviala. Musiikki Sorrilta.

MessuPysäkin kehittämispäivä

MessuPysäkin kehittämispäivä srk-talon alakerrassa, vieraana Hanne von Weissenberg Tampereen kapitulista.

Perhejumalanpalvelus seurakuntatalossa

Huom. ei jumalanpalvelusta kirkolla. Jumalanpalveluksen jälkeen maksuton sopparuokailu ja kahvi sekä askartelua alakerrassa. Mukana lastenohjaajat. Tervetuloa yksin ja yhdessä!