Virsimaraton

Virsimaratonin 28.osuus jatkuu mm. kärsimysajan virsillä. Lisävihkon virret 963 ja 964 ovat myös vuorossa. Tervetuloa!

Tule tutustumaan virsikirjan aarteistoon! Virsikirjan uusi lisävihko otetaan käyttöön adventtina 2016, mutta kuinka laajasti tunnetkaan virsikirjan? Nyt juostaan maraton kilometri kerrallaan, eli lauletaan virisä joka torstai tunnin verran syksystä kevääseen. Voit tulla mukaan, kun sinulle sopii, tai osallistua koko kirjan läpilaulamiseen. Saat virsipassin ja voit osallistua virsikirjan lisävihkon arvontaan.

(03) 4240 100 vaihde arkisin klo 8.30-12. Perjantaisin suljettu kesä-elokuussa.

Jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Johanna Parviala. Musiikki Sorrilta.

MessuPysäkin kehittämispäivä

MessuPysäkin kehittämispäivä srk-talon alakerrassa, vieraana Hanne von Weissenberg Tampereen kapitulista.

Lähetyksen toimintapiiri

Toimintapiiri kokoontuu joka maanantai. Jos lähetystyö on sydäntäsi lähellä ja kaipaat käsillä tekemistä mukavassa seurassa, niin tervetuloa aina kun sinulle sopii.