Reformaatio 500 vuotta -ulkoilmajumalanpalvelus Helatorstaina Saaren kansanpuistossa

Saaren kansanpuisto, Tammela

Jokioisten seurakunta järjestää bussikuljetuksen Tammelaan Saaren kansanpuistoon. Bussi lähtee Latovainioin rukoushuonetta vastapäätä olevalta levennysalueelta klo 10.45 ja toinen bussi Vaulammin entisen urheilutalon pihalta klo 10.45. Bussi jatkaa matkaa Jokioisten S-marketin parkkipaikalta klo 11.00 kohti Tammelaa. Paluumatkalle bussit lähtevät Tammelasta klo 15.00.

Järj. Tammelan, Forssan ja Jokioisten seurakunnat. Mukana kuoroja, yhdistyksiä ja yrittäjiä.

Eläkeläisten joulujuhla

Jumalanpalvelus ja jouluateria. Aterian hinta 5 €. Juhlaan voi tulla taksilla 4 € omavastuulla, tilaukset suoraan takseille. Mukana Jyrki Koivisto, Päivi Toikka ja Jokkislaulajat, Tuija Kujansuu ja Elina Mettovaara.

4. adventtisunnuntain jumalanpalvelus seurakuntatalossa

4. adventin jumalanpalvelus perinteisesti Jokioisten seurakuntatalolla. Huom. jumalanpalvelusta EI OLE kirkossa. Saarna ja liturgia Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Kirkkokahvit.

Jouluaaton jumalanpalvelus

Saarna ja liturgia Johanna Parviala. Heikki Leino, laulu, Päivi Toikka, urut.