Messupysäkki

Klo 16 nyyttäriruokailu, ja klo 17 aloitamme messun. Tällä kerralla saamme kuulla Susanna ja Juha Peltosen opetusta aiheesta "Kulje Herran voimassa".

Seurakuntalaisten valmistelema ja toteuttama Messupysäkki alkaa klo 16 nyyttäriruokailulla, jossa on periaatteena: tuo mukanasi hieman enemmän evästä kuin itse söisit. Yhdessäolo jatkuu klo 17 ja päättyy ehtoollisenviettoon. Olet lämpimästi tervetullut!

Messu

Saarna ja alttaripalvelus Jyrki Koivisto, musiikki Päivi Toikka. Messun jälkeen kirkkokahvit pappilan pihatuvassa tarjoilee Jänhijoen ja Latovainion kyläläiset.

Pappilan pihatupa

Torstai-tupa

Tervetuloa kahvittelemaan kesätorstaisin. Aluksi pieni hartaus. Laulua toiveitten mukaan. Vapaaehtoinen kahviraha lähetystyön hyväksi.

Jokioisten tori

MessuPysäkki

Toritapahtuman päätteeksi MessuPysäkki. Sateen sattuessa messu srk:ssa. Rennon yhteisöllinen seurakuntalaisten toteuttama messu. Tervetuloa mukaan!