Päivätilaisuus, Pipliaa perille

Tammelan rovastikunnan lähetyspyhä Jokioisilla 17.9.2017. Messu Jokioisten kirkossa klo 10, jonka jälkeen seurakuntatalossa keittolounas, vapaaehtoinen maksu raamattulähetyksen hyväksi, sitten ohjelmaa, mm dramatisointi Pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt.

Ohjelmassa mm. Forssan seurakuntanuorten esittämä dramatisointi pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt. Mukana myös Jokkislaulajat.  Raamattunäyttely. Järjestää Jokioisten seurakunta , Tammelan rovastikunnan lähetystoimikunta ja Etelä-Hämeen Pipliaseura r.y. Tervetuloa!

Lähetyslounas

Lähetyslounas srk-talossa. Aikuiset 15€, lapset 5-15v, 5€, alle 5v. maksutta. Ruokalista: silli, graavilohi, lihahyytelö, keitetyt munat, maitojuusto, rosolli, tuore salaatti, lounassalaatti, puolukkasurvos, lihapullat, perunalaatikko, porkkalaatikko, sienikastike, perunat. Kahvi ja piirakka. Lämpimästi tervetuloa!

Rukousilta

Rukousilta kerran kuukaudessa. Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Koulutie 5, torikirppiksen puoleinen pääty

Kohtaamispaikka

Tervetuloa tapaamaan tuttuja kahvikupposen äärelle tiistaisin klo 13-15.