Päivätilaisuus, Pipliaa perille

Tammelan rovastikunnan lähetyspyhä Jokioisilla 17.9.2017. Messu Jokioisten kirkossa klo 10, jonka jälkeen seurakuntatalossa keittolounas, vapaaehtoinen maksu raamattulähetyksen hyväksi, sitten ohjelmaa, mm dramatisointi Pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt.

Ohjelmassa mm. Forssan seurakuntanuorten esittämä dramatisointi pipliaseurojen toiminnasta ennen ja nyt. Mukana myös Jokkislaulajat.  Raamattunäyttely. Järjestää Jokioisten seurakunta , Tammelan rovastikunnan lähetystoimikunta ja Etelä-Hämeen Pipliaseura r.y. Tervetuloa!

Rukousilta

Ohjattua ja vapaata rukousta seutukunnan asioiden ja ihmisten puolesta sekä yhteistä ylistystä musiikin tahdissa.

Koulutie 5, torikirppiksen puoleinen pääty

Kohtaamispaikka

Tervetuloa tapaamaan tuttuja kahvikupposen äärelle tiistaisin klo 13-15.

Jokioisten tori

Seurakunnan toritapahtuma

Seurakunnan syyskauden avaus. Tarjolla makkaraa, kahvia, musiikkia ja Tahdittomien tanssahtelua! Tilaisuuden päätteeksi torilla MessuPysäkki klo 13.